HOT Dianjurake

Kita usaha kanggo dadi produsen kualitas

HOT Dianjurake

Xuzhou YanXing Construction Machinery Co., Ltd. (Yasmin) didegaké ing 2009 ing Xuzhou, Jiangsu, China. Iki ngendi sing paling perusahaan industri construction misuwur XCMG lan Uler sing located.The produk utama Yasmin sing tower crane, penumpang / hoist materi, cradles, platform climbing mast, uga spare parts unggul lan bangunan lan construction dalan peralatan cocog. Kabeh produk wis liwati CE lan ISO9001 sertifikat lan wis dijupuk lisènsi produksi gegandhengan.