HOT ПРЕПОРАЧАНО

Ние се стремиме да биде најголем производител на квалитетот

HOT ПРЕПОРАЧАНО

Xuzhou YanXing Градежни машини копродукции, ООД (Јасмин) е основана во 2009 година во Xuzhou, Jiangsu, Кина. Ова е местото каде најпознатите градежната индустрија претпријатија XCMG и Caterpillar се located.The Главните производи на Yasmin се кула кран, патнички / материјал дигалка, лулки, столбно платформа, како и супериорен резервни делови и релевантни зграда и изградба на патишта опрема. Сите производи имаат положено CE и ISO9001 сертификати и имаат добиено лиценци поврзани со производство.