HOT REKOMANDUAR

Ne përpiqemi që të jetë prodhuesi cilësisë më të lartë

HOT REKOMANDUAR

Xuzhou Yanxing Makineri Ndërtimi Co, Ltd (Yasmin) është themeluar në vitin 2009 në Xuzhou, Jiangsu, Kinë. Kjo është ajo ku kompanitë më të famshme në industrinë e ndërtimit XCMG dhe Caterpillar janë located.The produktet kryesore të Yasmin janë vinç kullë, pasagjerëve / ngritje materiale, djepe, platformë direk ngjitje, si dhe pjesë këmbimi superiore dhe ndërtimin dhe ndërtimin e rrugëve pajisjeve përkatëse. Të gjitha produktet kanë kaluar CE dhe ISO9001 certifikata dhe kanë marrë licencat lidhura prodhimit.