panas dianjurkeun

Urang narékahan pikeun jadi produsén kualitas pangluhurna

panas dianjurkeun

XuZhou YanXing Konstruksi mesin Co., Ltd. (Yasmin) diadegkeun taun 2009 di Xuzhou, Jiangsu, Cina. Ieu tempat paling pausahaan industri konstruksi kawentar XCMG na Hileud nyaéta located.The produk utama Yasmin nu munara bango, panumpang / kerekan bahan, cradles, platform climbing tihang, kitu ogé suku cadang punjul sarta wangunan sarta konstruksi jalan parabot relevan. Sadaya produk geus kaliwat CE na ISO9001 sertipikat na geus ditangtukeun lisénsi produksi patali.